Vragen? Bel 0180 – 233 180 | info@tbkbabyspa.nl

Arrangementen

Voor baby's

Floaten en massage (60 minuten)

Met deze combinatie heeft uw baby extra veel ontspanning. We beginnen de sessie met 20/25 minuten floaten in de warme jacuzzi. Uw baby geniet van deze ervaring. Na het floaten droogt u uw baby af. De medewerkers van TBK Baby Spa begeleiden u vervolgens tijdens de Shantala massage en leggen de werking ervan uit. Wij ondersteunen u waar nodig. De duur van deze sessie is +/- 60 minuten.

Floaten (30 minuten)

Met deze floatsessie kan uw baby heerlijk ontspannen in de jacuzzi. We kunnen de bubbeltje aanzetten en eventueel lichtjes. Uw baby kan zich vrij en gewichtloos bewegen en zal genieten van deze ervaring. Het floaten bevordert o.a. het slaapritme en de spijsvertering. Wij ondersteunen u waar nodig. Duur van de gehele sessie is +/- 30 minuten. 

Massage bij darmkrampjes (20 minuten)

Soms kan uw baby last hebben van darmkrampjes. Een massage kan dan verlichting bieden. Wij begeleiden u bij de Shantala massage en leggen de werking ervan uit. Wij ondersteunen u waar nodig. Duur van de sessie is +/- 20 minuten. 

Privésessie floaten (60 minuten)

Een volledige privésessie voor uw baby samen met familie en/of vrienden. U huurt TBK Baby Spa af om samen te kunnen genieten en ontspannen. U kunt tot maximaal 5 bezoekers meenemen.  De privésessie kunt u alleen boeken via onze WhatsApp of telefonisch of per e-mail. Duur van de sessie is +/- 60 minuten. 

Ouders & Babies double date (60 minuten)

Gezellig met meerdere baby’s naar de spa? Dat kan. U kunt samen met twee baby’s op date gaan. Zo kunt u samen met een andere ouder naar de spa. Eerst gaan de baby’s lekker floaten in hun eigen badje, daarna doen zij aansluitend samen de massage! Duur van de sessie is +/- 60 minuten. 

Ouders & Babies triple date (60 minuten)

Gezellig met meerdere baby’s naar de spa? Dat kan. U kunt samen met drie baby’s op date gaan. Zo kunt u samen met andere ouders naar de spa. Eerst gaan de baby’s lekker floaten in hun eigen badje, daarna doen zij aansluitend samen de massage! Duur van de sessie is +/- 60 minuten.